Referencer

Internationale Interiør Messer.

De sidste 15 år, har jeg arbejdet indenfor interiørbranchens mange forskellige facetter. Fra 2012 til jan 2017 har jeg været Fair and Showroom Teamleader, for en af Skandinaviens største grossist virksomheder Bovictus, som bla. har huset brands som Zone-Denmark, Villa Collection, KJ Collection, Claus Dalby, Crush Grind, Aristo, Galzone, House of Hansen, Breezi, Be On Fire og mange flere. Vi har 2 gange årligt afviklet 8-10 internationale messer i bla. Oslo, Stockholm, Jönköping, Herning, Kbh, Paris, Frankfurt, München, Hamborg, Køln og In House messe i Bovictus’ 2000m2 showroom i Løgstrup.

Jeg har derfor stor erfaring med at udføre alle former for opgaver indenfor messer, showrooms, shop in shops samt Visual Merchandising og Space Management. Fra idé, til skitsering, inventarløsninger til produktion deraf, vareeksponering, samt udførelse af den salgsoptimerende styling.

Grundlægger og tidligere CEO  Kim Krull Jørgensen for Bovictus udtaler:”Christina er en kreativ og engageret medarbejder. Hun er fleksibel, pligtopfyldende, har gode samarbejdsevner og ikke mindst en positiv indstilling til opgaverne….har fingeren på pulsen og sans for detaljerne…evner at omsætte kreative ideer til nye tiltag, og ikke mindst god til at overholde deadlines.”……”Vi har været særdeles glade, både fagligt og personligt, for at have Christina med på holdet…og yderst tilfreds med Christinas altid store indsats…” Kim Krull Jørgensen.

Salgsoptimerende fotostyling.

Det visuelle udtryk er altafgørende, i en tid hvor vi bliver bombarderet med indtryk. Derfor er det vigtigt man skiller sig ud fra mængden, og laver noget iøjnefaldende fotomateriale. Jeg har sans for det sidste touch og hvilken styling, netop du har brug for til din genre.

Jeg har bred erfaring inden for fotostyling til katalog, POS materiale, bannerproduktion, de sociale medier  og andet form for markedesføringsmateriale. Jeg har et super godt samarbejde med fotograf Gert Lauersen, som har taget alle billederne på min forside.

For nyligt er jeg begyndt at samarbejde med F&H of Scandivavia, som fotostylist på deres brand Södahl- det er en stor ære:-)

Detailhandel.

Som ansvarlig for Bovictus’ spaces og merchandising i detailhandlen og som tidligere freelance dekoratør, har jeg kørt til mange kæder og brugskunst butikker:

Sinnerup, Bahne, Kop & Kande, Idé Møbler, Imerco, Inspiration, Salling, Botex, Plantorama, Hansen Møbler, Blokhus Lys, Mols Bolsjer samt Invi2 Henne Strand.

Baggrund fra Jyllands største møbelhus – Selta Viborg.

Jeg blev udlært hos Selta Møbler i 2005, og fik derefter lov at overtage den store brugskunst, belysning og galleriafdeling. Dette indebar indkøb af alle produkter, oplæring af elever, vareeksponering, varepræsentation, samt det overordnede ansvar for afdelingens udtryk og omsætning.

Billedkunstner samt galleriejer.

Siden jeg var helt lille, har jeg altid tegnet og malet – det startede med heste, som også i dag er min store passion. Jeg har drevet en lille galleri sammen med Matines Brugskunst i Viborg, været med i Åbne Atelier Døre , kunstnere med Jul på hjertet, samt udstillet på pakhuset Viborg, i banker og på Cafeer.

Min kunst er kommerciel, og tager selvfølgelig udgangspunkt i tidens farver, trend og tendenser, som afspejler den interiørverden jeg kommer fra.